diensten

Van verkoop tot installatie en van onderhoud tot migratie. Dexatech staat van A tot Z voor u klaar. Tijdens de gehele levensduur van uw DEXA-scanner zorgen wij voor ondersteuning en service.

verkoop

Welke DEXA-scanner gebruikt u voor welke toepassing? Op deze en vele andere vragen heeft Dexatech het antwoord. We begeleiden en ontzorgen u vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke ingebruikname.

Eerlijk advies
Dexatech gaat nooit voor de snelle verkoop maar altijd voor de langdurige relatie. Bij ons ontvangt u daarom steeds een eerlijk en transparant advies over de DEXA-scanners. Op basis van ons advies en informatie bepaalt u uiteraard zelf uw keuze.

Installatie en training
Na levering van de door u gekozen DEXA-scanner, zorgen wij voor de installatie en ingebruikstelling. Bovendien ontvangt u altijd een gedegen uitleg. Afhankelijk van uw wensen en ervaring varieert dit van een korte, bondige introductie tot een volledige maatwerk training.

onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw DEXA-scanner is vanwege veiligheidsnormen een verplichting vanuit de overheid. Maar wat Dexatech betreft is onderhoud meer dan een verplichting. Het garandeert namelijk ook een goede werking en lange levensduur van uw scanner.

Onderhoudsabonnement
Bij Dexatech onderscheiden we verschillende vormen van onderhoud. Preventief onderhoud vindt plaats op afroep waarbij alle kosten worden doorbelast. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een onderhoudsabonnement. Dit voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij ‘All-in light’ plannen we het onderhoud periodiek in en komen alle kosten met uitzondering van eventueel de röntengbuis en detector voor onze rekening. Het complete All-in-pakket is inclusief deze uitzonderingen. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd een snelle responstijd.

Deskundig onderhoud
Onderhoud aan een DEXA-scanner is zeer specialistisch werk dat vraagt om een professional. Dexatech beschikt dan ook over het verplichte certificaat stralingsdeskundigheid en over vakkundige mensen met kennis en ervaring.

migratie

Een nieuw pand? Interne verhuizing? Andere behoefte? Voor alle situaties waarin DEXA-scanners van hun plek moeten, heeft Dexatech een oplossing. Wij verzorgen iedere verhuizing of migratie van A tot Z.

Volledige ontzorging
Van een ruimte-dosismeting tot het opnieuw in bedrijf stellen van de apparatuur. Dexatech verzorgt iedere fase van uw migratie. Wat begint met een gedegen advies over de nieuwe locatie, leidt niet zelden tot een in- of externe verhuizing. Inclusief transport, installatie, inbedrijfstelling en calibratie.

“Onze dienstverlening is er op gericht om u en uw cliënten zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Johan Wijnings, Managing Director Dexatech Benelux BV