Markten

Ziekenhuizen, medische sportcentra, chiropractoren, diagnostische centra…De uiteenlopende toepassingen, hoge kwaliteit en bewezen staat van dienst maken onze DEXA scanners interessant voor diverse markten.

Ziekenhuizen

Van botdichtheid tot lichaamsgewicht en van vetpercentage tot spiermassa. Onze DEXA-scanners zijn in het ziekenhuis uiteraard van toegevoegde waarde voor osteoporoseonderzoek, maar ook voor bevolkingsonderzoek en preoperatief onderzoek.

Medische gesprekspartner
Welke DEXA-scanner u het best gebruikt voor welke toepassing en welke scanners binnen uw ziekenhuis passen, bekijken we graag samen met u. Dexatech heeft een bewezen track record in de medische wereld. En door onze ruim 25 jaar ervaring zijn we voor u een volwassen gesprekspartner. We schetsen graag onze heldere kijk en geven u altijd een eerlijk, transparant en gedegen advies. Bij Dexatech gaan we voor de langdurige relatie. Van advies tot installatie en van training tot onderhoud.

Software
Uit de gegevens van onze scanners is veel af te lezen. Naar wens filtert ons softwarepakket uit alle data bijvoorbeeld de botdichtheid, viscerale vetwaarde, spiermassa, lichaamsgewicht (tot 300 gram nauwkeurig), afmetingen van ledematen en nog veel meer. Daarnaast is onze software geschikt voor trendmeting en grootschalig, meerjarig onderzoek. Onze software werkt prima in een multi-useromgeving en kan eenvoudig worden gekoppeld aan ziekenhuissystemen als DICOM en HL7.

Chiropractoren

Van botdichtheid tot spiermassa. Voor diagnose en het maken van een behandelplan zijn onze DEXA-scanners voor chiropractoren van onmisbare waarde.

Toepassingen en mogelijkheden
Wilt u slechts snel op osteoporose scannen of gaat u voor een uitgebreid rapport dat u aan uw cliënt mee kunt geven? De toepassingen en mogelijkheden die u als chiropractor wenst, staan centraal bij de keuze voor de juiste DEXA-scanner. Onze ervaren en vakkundige mensen helpen u graag de juiste keuze te maken. Transparant, vakkundig en eerlijk. Bij Dexatech gaan we namelijk voor de langdurige relatie. Van advies tot installatie en van training tot onderhoud.

Uitleg en training
Dexatech zorgt altijd voor de installatie en ingebruikstelling van de DEXA-scanner. Bovendien ontvangt u van ons een gedegen uitleg. Afhankelijk van uw wensen en ervaring varieert dit van een korte, bondige introductie tot een volledige maatwerktraining.

Medische sportcentra en diagnostische centra

De sportieve vooruitgang in kaart brengen met een scan op vetpercentage en spiermassa. Ledematen meten voor bijvoorbeeld hulpmiddelen en protheses. De mogelijkheden van DEXA-scanners in medische sportcentra en voor diagnostische toepassingen zijn eindeloos.

Van advies tot onderhoud
Een snelle, eenvoudige scan of een uitgebreide en zeer nauwkeurige meting… Wat uw wens ook is, de DEXA-scanners kunnen eraan voldoen. Onze ervaren en vakkundige mensen helpen u graag de juiste keuze te maken. Transparant, vakkundig en eerlijk. Bij Dexatech gaan we namelijk voor de langdurige relatie. Van advies tot installatie en van training tot onderhoud.

Maatwerktraining
Dexatech zorgt altijd voor de installatie en ingebruikstelling van de DEXA-scanner. Ook bij een eventuele verhuizing. Bovendien ontvangt u van ons een persoonlijke uitleg. Afhankelijk van uw wensen en ervaring varieert dit van een korte, bondige introductie tot een volledige maatwerktraining.

“Prodigy* systems. Proven efficiency in body composition analysis.”