Dexatech Benelux BV

Het hart van Dexatech klopt voor DEXA-scanners. Van bewezen apparatuur voor osteoporoseonderzoek tot hoogwaardige scanners voor ziekenhuizen, medische sportcentra, chiropractoren en diagnostische centra. Met ruim 25 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst is Dexatech dé specialist op het gebied van DEXA-scanners (DXA-scanners).

Persoonlijk en professioneel
Advies, levering, installatie, training, onderhoud en verhuizing. Service en klantondersteuning stoppen bij Dexatech niet aan de kassa. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Altijd persoonlijk en direct contact vinden wij dan ook vanzelfsprekend. Net als flexibiliteit en professionaliteit. Uw wens is onze uitdaging!

Grensverleggend
Dexatech opereert vanuit de Randstad maar ons servicegebied bestrijkt de gehele Benelux. Bovendien delen we onze kennis over de veiligheid en de brede, grensverleggende toepassingen van DEXA-scanners graag met relaties wereldwijd. Onderdelen leveren we aan klanten tot diep in Europa.

"Met ruim 25 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst is Dexatech dé specialist op het gebied van DEXA-scanners (DXA-scanners)."